NYHETSUPPDATERINGAR

Blogg

Ta del av våra senaste händelser. Vi uppdaterar löpande med information. Här kan du ta del av vad som händer på Akademin, uppsatser, länkar, klipp, reflektioner och tankar.

Bli Par och Relationsterapeut

Vi lyckades att boka Cecilia Nilsson denna höst En möjlighet vi inte tar för givet. Vill du boka din plats i utbildningen?

Kursstart 2 Oktober 2023 – FULLBOKAD
Det går att sätta upp sig på en reservlista. Nästa kurs startar hösten 2024

Den här hösten har vi den stora äran av att få ha Cecilia Nilsson i våra lokaler där hon håller sin utbildning till att bli Dipl.Par & Relationsterapeut.

Cecilia har stor kompetens inom området och hon är diplomerad SER-terapeut, Par- och relationsterapeut samt Trappan-terapeut. Hon har många års erfarenhet inom kvinnojouren och inom par och relationsterapi, enskild terapi, som kursledare och i att hålla föreläsningar. Hon startade upp familjefridsjouren I Höganäs 2005 och 2011 fick hon Kommunalarbetarförbundets jämställdhetspris och stipendium. Hon håller utbildningar för kommuner, regioner (landsting), kvinnojourer, och men även för privata aktörer över hela Sverige.

Cecilias kompetens har lett till en fullspäckad kalender för hennes del och hon är inte helt enkel att boka, därav är vi tacksamma och glada över att vi lyckats boka henne denna höst. Så ta vara på denna möjlighet och gå par och relationsutbildningen.

Ta del av vårt nyhetsbrev!
Vill du ta del av vårt nyhetsbrev, de senaste uppdateringarna kring våra utbildningar kurser, erbjudande mm. Då kan du prenumerera på vårt Nyhetsbrev, fyll i dina uppgifter här intill.