Akademin för SER terapi

Terapeuter

Vi har behandlingsansvars försäkring  och följer patientsäkerhetslagen.

Terapeuter utbildade på Akademin för SER terapi

Flera av terapeuterna tar även samtal per telefon och video. Se på respektive terapeut.

Varje terapeut ansvarar självständigt för sin verksamhet samt för sina tjänster. Priserna för terapin kan variera eftersom varje terapeut själv har sin prissättning. Akademin för SER terapi har ingen del i eller kontroll över deras sätt att bedriva sin verksamhet eller terapi. Terapeuterna kan även ha andra utbildningar och terapiformer.

SERterapeut logga

Ikonernas betydelser:

SER-terapeut

Regressionsterapeut

Par- och relationsterapeut

Flagga: På vilket språk resp. terapeut erbjuder sina tjänster

Helsingborg, Skåne län

Att möta det som ÄR i nuet genom att se sina iscensättningar, tillåta sig att finnas med sina känslor gör en fri från mönster och beteenden som begränsar och skadar en själv men också andra ibland. Det krävs mod att möta och se sig själv…jag kan hjälpa dig att finna modet i en trygg miljö. Välkommen till en terapi med själ och hjärta. Jag handleder även SER terapeuter och tar gärna emot andra utbildade terapeuter i handledning. Läs mer om Anki här.

Även Telefon och Videosamtal.

Anna Finnborg

Örebro, Örebro län
Känslor är naturliga och viktiga för att må bra, ändå gör vi ibland allt vi kan för att undvika dem. I våra samtal hjälper jag dig att hitta modet att verkligen möta ditt sanna jag – dina känslor, behov och önskningar. Genom samtal, visualiseringar och övningar lär du dig att lyssna på din kropp och dina känslor. Tillsammans arbetar vi för att du ska förbättra relationen till dig själv, och våga vara den du innerst inne vet att du är. Bortom alla masker och fasader finns din innersta styrka och glöd, det sanna jaget. Jag bjuder in dig att ta steget – kontakta mig för ett första samtal där vi tillsammans kan avgöra om jag är rätt terapeut för dig.

Även Telefon och Videosamtal.

Anna Sundkvist Kräutner

Karlstad, Värmlands län

Är du redo för förändring för att må bättre? Du kanske upprepar gamla mönster gång, på gång och inte vet hur du kan förändra dem. Ovan att lyssna på dina behov, ta plats och tycka att du duger som du är. Du kanske varit med om trauman i din barndom som påverkar hur du lever ditt liv idag.

Det krävs mod för att våga stanna upp, se och möta sig själv. I en trygg miljö stöttar jag dig för att du ska finna modet.

Jag ser fram emot att möta dig! ♥

Även Skype o Teams

Anna Ödegaard

Göteborg, Västra Götalands län
Verkar som Regressionsterapeut med fördjupning med sitt inre, att förstå sina livsmönster och reaktioner. Där finns Tidigare liv som är intressant som också hjälper till att komma i kontakt med sitt inre förstå sig själv bättre. I Regressionen, att möta sig själv som barn, viktigt och tröstande. Som Ser-terapeut binds samtalet samman med uppbyggnad av känslolivet med olika ingångar. Att möta en känsla som delpersonlighet i symbolform är väldigt upplysande och går ofta på djupet. Med visualisering att bygga upp sitt inre och mycket annat. Jag tar emot både enskilt och i grupper.
Även Telefon och Videosamtal

Anneli Blanckenfjell

Göteborg, Västra Götalands län
Behöver du någon som lyssnar med närvaro och förståelse och som speglar dina känslor och tankar? Känner du att du har fastnat med dig själv eller dina relationer och inte kommer vidare? Jag, som SER-terapeut har verktygen som kan vara till din hjälp för att hitta svaren inom dej. Tillsammans kan vi hitta det som du behöver ta hand om för att finna harmoni och gå framåt I livet.

Även Telefon och Videosamtal

Annelie Thelin

Helsingborg, Skåne län
Ibland så känns livet övermäktigt. Man har så många frågor och så lite svar. Varför blev det så här? Varför händer detta mig om och om igen? Vad är meningen med allt som händer mig? Hur går jag vidare? Hur ska jag hantera denna situationen? Gör jag rätt val? Och om jag påstår att du har dessa svar inom dig, vad tänker du då? Jag hjälper dig att hitta dina svar. För det är verkligen så att de finns där, inom dig. Men när livet pågår för fullt så är det inte lätt att ensam hitta svaren. Men tillsammans hittar vi dem.
Även Telefon och Videosamtal för nuvarande och gamla klienter o deltagare

Carina Johansson

Malmö, Skåne län
I terapin kan du tryggt och i din egen takt möta ditt inre vare sig du befinner dig i en aktuell kris, behöver bearbeta gamla trauman eller är i behov av utveckling. Att se till helheten med kropp, själ, tankar och känslor gör att det kan bli en förståelse och förändring på djupet. Som din terapeut finns jag med på din resa och utöver samtal finns meditation, regression, bildterapi, drömtolkning mm som vi kan använda oss av. Känner du att det är dags för förändring så är du välkommen att höra av dig.
Även Telefon och Videosamtal

Catharina Eriksdotter

Helsingborg, Skåne län
Känner Du att Ditt liv eventuellt går i svartvitt, tyngt av oro, ångest och prestationskrav? Vill Du istället leva Ditt liv i färg, i balans och fyllt av kreativitet? Med hjälp av regression, visualisering, kan Du genomleva gamla minnen från bl a barndomen som hindrar Dig från att komma i kontakt med Ditt eget ”Sanna Jag”. Symbol- och bildterapi är ytterligare hjälpmedel. Välkomna.
Även Telefon och Videosamtal

Cecilia Biarner

Perstorp, Skåne län
Jag tror på kraften som vi alla bär inom oss även om vi inte alltid kan se och känna den. Att gå i terapi är för mig hjälp till självhjälp. Det är ett sätt att bli sedd, speglad och att få hjälp med att hitta verktyg för att komma vidare. Att förstå sitt beteende, sina känslor och tankar är en viktigt för att kunna förändra sig själv. Varmt välkommen.
Även Telefon och Videosamtal

Elina Wiman

Helsingborg, Skåne län
En av mina uppgifter är att hjälpa dig öka din medvetenhet och att komma i kontakt med din sanning. Kan vi reda ut de trauman och mönster som gjort oss till den vi är och förstå dem så är det lättare att ändra det som vi längre inte behöver. En del mönster kan komma att skugga det vi är och vill. Det hindrar oss på vår väg att vara sanna mot oss själva. Samtalet blir en naturlig grund för att få förståelse för sig själv och ens liv. Utöver SER-terapins verktyg erbjuder jag healing och medial vägledning.
Även Telefon och Videosamtal

Jeanette Nilsson

Åstorp, Skåne län
Har du behov av att få prata? Har du svårt att hitta balansen i ditt liv och i dina relationer? Upplever du att ditt liv är stressfyllt och har svårigheter att bryta dina beteendemönster? Känner du känslor som oro, ångest och ensamhet? Jag som SER-terapeut lyssnar och leder dig att nå dina minnen och känslor. Att få berätta sin historia är läkande! Jag använder mig av verktyg såsom visualisering, symbolisering, bild-, regressions- och andningsterapi. För att du ska kunna komma mer i kontakt med dig själv och finna ditt naturliga sanna jag. Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Marianne Brorson

Höganäs, Skåne län

Stora delar av mitt yrkesverksamma liv har kretsat kring människor och mina arbeten som pedagog, behandlingsassistent och coach har gett mig många insikter. Men det är min egen inre resa som utmanat och utvecklat mig mest. Närvaron i nuet och insikten att det är jag själv som skapar mitt liv tillsammansmed de verktyg jag fått mig till del, ger mig styrkan och glädjen att hjälpa andra till liknande insikter. Att lära känna sig själv, är en livslång resa.

Värdecheck gäller inte hos mig

Niklas Vestling

Norrköping, Östergötland
Som SER-terapeut ser jag relationer som något mycket centralt – relationen till oss själva och till varandra. Hur möter och bemöter vi oss själva och andra (partner, kollegor, barn och föräldrar). Varför bemöter jag mig själv och andra på det sätt jag gör? I många fall har vi viljan att utvecklas, bryta mönster och förändra men hittar inte de rätta verktygen. Detta kan gälla oss själva eller en relation vi lever i. I nästan samtliga fall hittar vi svaren i oss själva genom att titta djupare in i vem vi egentligen är och vad vi vill. Att lyssna inåt i oss själva och att kommunicera med andra kan vi nå fram till utveckling och förändring. Jag arbetar både med par- och individualterapi.
Även Telefon och Videosamtal

Paula Fors Vilminko

Sundsvall, Västernorrlands län
Har du önskan att bli hel, förstådd, sedd och hitta hem i dig själv. Varmt välkommen till integrerad terapi som hjälper dig att se ditt liv i sammanhang där dina livshändelser blir en del av ditt växande. Som din terapeut hjälper jag dig att förstå dina iscensättningar och få kontakt, möta och göra upp med de känslor du en gång inte kunde bearbeta och genomleva. Du kommer att hitta nya sätt att hantera ditt liv på och du kan börja leva mer i ditt sanna, ärliga och äkta dig.
Även Telefon och Videosamtal

Sarah Halldén

Helsingborg, Skåne län
Välkommen att möta SER- Terapi. Du får uttrycka känslor och behov, vistas i vårt samtal där det är högt i taket och gränser suddas ut. För mig är helhetsbilden i det mänskliga mötet viktigt. Att koppla samman Ditt beteende i Din vardag med känslorna i kroppen. Skapa förståelse för vad det är som styr beteenden. Hur Du förändrar och bryter mönster. Att fånga upp Din inre röst och möta de behov som finns där. Se vad som håller Dig tillbaka för att kunna uppnå mål eller drömmar i livet. Att se hela Dig skapar en hållbar förändring. Allt sker i Din takt och utifrån Dina behov. Samtalet leder oss vägen fram.
Även Telefon och Videosamtal

Soha Afskar

Lund, Skåne län
Vill du bli av med blockeringar, skapa energiflöde, minska stressen, öka självkännedomen, bearbeta fobi, skuldkänsla och ångest, Bryta mönstret och inte trassla in sig i samma konflikt om och om igen, Bli medveten om dina inre resurser och öka vitaliteten? Svaret finns inom dig, vi kan hitta det tillsammans. Att vara respektfull, närvarande och fördomsfri som terapeut är det viktigare för mig än alla kompetenser och färdigheter som jag har.
Även Telefon och Videosamtal

Solveig Grill

Enköping, Uppsala län
Att gå i terapi är en del av att läka sig själv. Vi börjar alltid med samtal för att du ska känna dig trygg med mig som terapeut. I samtalen kan vi använda olika verktyg, för att komma åt känslan bakom olika reaktioner. Vi kan meditera, rita, titta på drömmar eller visualisera. Det är viktigt att hitta ett sätt att arbeta på som fungerar för dig! Jag hjälper Dig inte genom att ge svaren, jag hjälper Dig med att finna svaren.
Även Telefon och Videosamtal

Therése Wallmark

Helsingborg, Skåne län
Är du redo att börja arbeta med dig själv? Lära känna ditt inre och förstå varför du känner, tänker, reagerar och agerar som du gör i olika situationer Vill du stärka din självkänsla och börja tycka om dig själv för den du är och inte bara för det du gör? Vill du förstå och förbättra relationen med dig själv och med andra människor? Kanske behöver du bara någon som lyssnar på dig och tilllåter att uttrycka dig fullt ut utan att döma. Hos mig kan du vara precis som du är med allt som innebär att vara du. Jag arbetar från hjärta till hjärta. Välkommen Vi träffas på plats eller via Skype.
Även Telefon och Videosamtal

Yvonne Dahlqvist

Västerås, Västmanlands län
Jag möter Dig där Du är, jag SER hela Dig, psykiskt, fysiskt och själsligt., allt hänger ihop. Med hjälp av SER-terapins “verktygslåda” liksom min egen livserfarenhet, hjälper jag Dig att finna Dina dolda sanningar, att frigöra Dig själv från gamla mönster. Sitter DU fast i livet, som ett evigt väntrum? Har du problem i relationer? Kanske lever Du med smärta i din kropp? Finns det något svårt Du bär på inom Dig som Du behöver lyfta fram i ljuset? Genom samtalsterapin börja processen till att leva mer fullt ut i Ditt sanna Jag. Jag möter Dig i fullständig närvaro och hjälper Dig på vägen, till att Du får möjlighet att finna svaren inom Dig.

Åsa Jönsson Tysén

Åkersberga, Stockholms län
När man har bestämt sig för att man inte vill vara kvar på den plats som man befinner sig på, i den situation som råder, eller må så som man gör, har man faktiskt just där och då, tagit det första steget i rätt riktning. Man har tagit ett viktigt beslut om att en förändring måste ske. Hur den förändringen ska se ut och vilken väg man ska gå för att få det att hända, ja det kan vara svårare att lista ut och något som man kanske behöver få lite vägledning i. Det skulle vi, du och jag tillsammans, kunna hjälpas åt med. Välkommen att höra av dig…
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Nyvell

Broakulla & Kalmar, Kalmars län
Min bearbetade barndomssmärta och inkännande är till stor nytta när du kommer till mig. Jag har också utbildat mig till Socialpedagog och Taktilterapeut, med fortbildningar och erfarenhet av terapeutiska samtal med individer, familjer och hela nätverk. De senaste åren har SERterapin med sina tillåtande och djupgående metoder fört både mig och mina klienter till större klarhet, frid och förändring. Jag kombinerar gärna kroppsterapi med Samtalsterapin för djupgående läkning. Jag finns i Kalmar , men också på min gård på Öland (finns övernattning) Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Persson

Broby, Skåne län
Befinner du dig i en livssituation som är svår att acceptera och tycka om…känns livet allt för komplicerat för dig, såsom förvirring, kaos, rädsla, lidande, ångest, sorg osv…I SER-terapin ges du möjligheter att växa som människa ,att börja SE och finna…den DU är ämnad att vara. Som SER-terapeut lyssnar och guidar jag dig att SE och förstå, varför vissa situationer inträffar i ditt liv, samt hur du kan bemöta det. Allt DU behöver finns inom dig …i väntan på att bli upptäckt, utvecklat och praktiserat… Välkommen Åsa
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Nyvell

Broakulla & Kalmar, Kalmars län
Min bearbetade barndomssmärta och inkännande är till stor nytta när du kommer till mig. Jag har också utbildat mig till Socialpedagog och Taktilterapeut, med fortbildningar och erfarenhet av terapeutiska samtal med individer, familjer och hela nätverk. De senaste åren har SERterapin med sina tillåtande och djupgående metoder fört både mig och mina klienter till större klarhet, frid och förändring. Jag kombinerar gärna kroppsterapi med Samtalsterapin för djupgående läkning. Jag finns i Kalmar , men också på min gård på Öland (finns övernattning) Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Anki Persson

Helsingborg, Skåne län

Att möta det som ÄR i nuet genom att se sina iscensättningar, tillåta sig att finnas med sina känslor gör en fri från mönster och beteenden som begränsar och skadar en själv men också andra ibland. Det krävs mod att möta och se sig själv…jag kan hjälpa dig att finna modet i en trygg miljö. Välkommen till en terapi med själ och hjärta. Jag handleder även SER terapeuter och tar gärna emot andra utbildade terapeuter i handledning. Läs mer om Anki här.

Även Telefon och Videosamtal för nuvarande och gamla klienter o deltagare

Annelie Thelin

Helsingborg, Skåne län
Ibland så känns livet övermäktigt. Man har så många frågor och så lite svar. Varför blev det så här? Varför händer detta mig om och om igen? Vad är meningen med allt som händer mig? Hur går jag vidare? Hur ska jag hantera denna situationen? Gör jag rätt val? Och om jag påstår att du har dessa svar inom dig, vad tänker du då? Jag hjälper dig att hitta dina svar. För det är verkligen så att de finns där, inom dig. Men när livet pågår för fullt så är det inte lätt att ensam hitta svaren. Men tillsammans hittar vi dem.
Även Telefon och Videosamtal för nuvarande och gamla klienter o deltagare

Carina Johansson

Malmö, Skåne län
I terapin kan du tryggt och i din egen takt möta ditt inre vare sig du befinner dig i en aktuell kris, behöver bearbeta gamla trauman eller är i behov av utveckling. Att se till helheten med kropp, själ, tankar och känslor gör att det kan bli en förståelse och förändring på djupet. Som din terapeut finns jag med på din resa och utöver samtal finns meditation, regression, bildterapi, drömtolkning mm som vi kan använda oss av. Känner du att det är dags för förändring så är du välkommen att höra av dig.
Även Telefon och Videosamtal

Catharina Eriksdotter

Helsingborg, Skåne län
Känner Du att Ditt liv eventuellt går i svartvitt, tyngt av oro, ångest och prestationskrav? Vill Du istället leva Ditt liv i färg, i balans och fyllt av kreativitet? Med hjälp av regression, visualisering, kan Du genomleva gamla minnen från bl a barndomen som hindrar Dig från att komma i kontakt med Ditt eget ”Sanna Jag”. Symbol- och bildterapi är ytterligare hjälpmedel. Välkomna.
Även Telefon och Videosamtal

Cecilia Biarner

Perstorp , Skåne län

Jag tror på kraften som vi alla bär inom oss även om vi inte alltid kan se och känna den. Att gå i terapi är för mig hjälp till självhjälp. Det är ett sätt att bli sedd, speglad och att få hjälp med att hitta verktyg för att komma vidare. Att förstå sitt beteende, sina känslor och tankar är en viktigt för att kunna förändra sig själv. Varmt välkommen.

Även Telefon och Videosamtal

Jeanette Nilsson

Åstorp, Skåne län
Har du behov av att få prata? Har du svårt att hitta balansen i ditt liv och i dina relationer? Upplever du att ditt liv är stressfyllt och har svårigheter att bryta dina beteendemönster? Känner du känslor som oro, ångest och ensamhet? Jag som SER-terapeut lyssnar och leder dig att nå dina minnen och känslor. Att få berätta sin historia är läkande! Jag använder mig av verktyg såsom visualisering, symbolisering, bild-, regressions- och andningsterapi. För att du ska kunna komma mer i kontakt med dig själv och finna ditt naturliga sanna jag. Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Elina Wiman

Helsingborg, Skåne län
En av mina uppgifter är att hjälpa dig öka din medvetenhet och att komma i kontakt med din sanning. Kan vi reda ut de trauman och mönster som gjort oss till den vi är och förstå dem så är det lättare att ändra det som vi längre inte behöver. En del mönster kan komma att skugga det vi är och vill. Det hindrar oss på vår väg att vara sanna mot oss själva. Samtalet blir en naturlig grund för att få förståelse för sig själv och ens liv. Utöver SER-terapins verktyg erbjuder jag healing och medial vägledning.
Även Telefon och Videosamtal

Marianne Brorson

Höganäs, Skåne län

Stora delar av mitt yrkesverksamma liv har kretsat kring människor och mina arbeten som pedagog, behandlingsassistent och coach har gett mig många insikter. Men det är min egen inre resa som utmanat och utvecklat mig mest. Närvaron i nuet och insikten att det är jag själv som skapar mitt liv tillsammansmed de verktyg jag fått mig till del, ger mig styrkan och glädjen att hjälpa andra till liknande insikter. Att lära känna sig själv, är en livslång resa.

Sarah Halldén

Helsingborg, Skåne län
Välkommen att möta SER- Terapi. Du får uttrycka känslor och behov, vistas i vårt samtal där det är högt i taket och gränser suddas ut. För mig är helhetsbilden i det mänskliga mötet viktigt. Att koppla samman Ditt beteende i Din vardag med känslorna i kroppen. Skapa förståelse för vad det är som styr beteenden. Hur Du förändrar och bryter mönster. Att fånga upp Din inre röst och möta de behov som finns där. Se vad som håller Dig tillbaka för att kunna uppnå mål eller drömmar i livet. Att se hela Dig skapar en hållbar förändring. Allt sker i Din takt och utifrån Dina behov. Samtalet leder oss vägen fram.
Även Telefon och Videosamtal

Soha Afskar

Lund, Skåne län
Vill du bli av med blockeringar, skapa energiflöde, minska stressen, öka självkännedomen, bearbeta fobi, skuldkänsla och ångest, Bryta mönstret och inte trassla in sig i samma konflikt om och om igen, Bli medveten om dina inre resurser och öka vitaliteten? Svaret finns inom dig, vi kan hitta det tillsammans. Att vara respektfull, närvarande och fördomsfri som terapeut är det viktigare för mig än alla kompetenser och färdigheter som jag har.
Även Telefon och Videosamtal

Therése Wallmark

Helsingborg, Skåne län

Är du redo att börja arbeta med dig själv? Lära känna ditt inre och förstå varför du känner, tänker, reagerar och agerar som du gör i olika situationer Vill du stärka din självkänsla och börja tycka om dig själv för den du är och inte bara för det du gör? Vill du förstå och förbättra relationen med dig själv och med andra människor? Kanske behöver du bara någon som lyssnar på dig och tilllåter att uttrycka dig fullt ut utan att döma. Hos mig kan du vara precis som du är med allt som innebär att vara du. Jag arbetar från hjärta till hjärta. Välkommen 

Även Telefon och Videosamtal

Åsa Persson

Broby, Skåne län
Befinner du dig i en livssituation som är svår att acceptera och tycka om…känns livet allt för komplicerat för dig, såsom förvirring, kaos, rädsla, lidande, ångest, sorg osv…I SER-terapin ges du möjligheter att växa som människa ,att börja SE och finna…den DU är ämnad att vara. Som SER-terapeut lyssnar och guidar jag dig att SE och förstå, varför vissa situationer inträffar i ditt liv, samt hur du kan bemöta det. Allt DU behöver finns inom dig …i väntan på att bli upptäckt, utvecklat och praktiserat… Välkommen Åsa
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Jönsson Tysén SER

Åkersberga, Stockholms län
När man har bestämt sig för att man inte vill vara kvar på den plats som man befinner sig på, i den situation som råder, eller må så som man gör, har man faktiskt just där och då, tagit det första steget i rätt riktning. Man har tagit ett viktigt beslut om att en förändring måste ske. Hur den förändringen ska se ut och vilken väg man ska gå för att få det att hända, ja det kan vara svårare att lista ut och något som man kanske behöver få lite vägledning i. Det skulle vi, du och jag tillsammans, kunna hjälpas åt med. Välkommen att höra av dig…
Även Telefon och Videosamtal

Solveig Grill

Enköping, Uppsala län
Att gå i terapi är en del av att läka sig själv. Vi börjar alltid med samtal för att du ska känna dig trygg med mig som terapeut. I samtalen kan vi använda olika verktyg, för att komma åt känslan bakom olika reaktioner. Vi kan meditera, rita, titta på drömmar eller visualisera. Det är viktigt att hitta ett sätt att arbeta på som fungerar för dig! Jag hjälper Dig inte genom att ge svaren, jag hjälper Dig med att finna svaren.
Även Telefon och Videosamtal

Anna Sundkvist Kräutner

Karlstad, Värmlands län

Är du redo för förändring för att må bättre? Du kanske upprepar gamla mönster gång, på gång och inte vet hur du kan förändra dem. Ovan att lyssna på dina behov, ta plats och tycka att du duger som du är. Du kanske varit med om trauman i din barndom som påverkar hur du lever ditt liv idag.

Det krävs mod för att våga stanna upp, se och möta sig själv. I en trygg miljö stöttar jag dig för att du ska finna modet.

Jag ser fram emot att möta dig! ♥

Även Skype o Teams

Yvonne Dahlqvist

Västerås, Västmanlands län
Jag möter Dig där Du är, jag SER hela Dig, psykiskt, fysiskt och själsligt., allt hänger ihop. Med hjälp av SER-terapins “verktygslåda” liksom min egen livserfarenhet, hjälper jag Dig att finna Dina dolda sanningar, att frigöra Dig själv från gamla mönster. Sitter DU fast i livet, som ett evigt väntrum? Har du problem i relationer? Kanske lever Du med smärta i din kropp? Finns det något svårt Du bär på inom Dig som Du behöver lyfta fram i ljuset? Genom samtalsterapin börja processen till att leva mer fullt ut i Ditt sanna Jag. Jag möter Dig i fullständig närvaro och hjälper Dig på vägen, till att Du får möjlighet att finna svaren inom Dig.

Paula Fors Vilminko

Sundsvall, Västernorrlands län
Har du önskan att bli hel, förstådd, sedd och hitta hem i dig själv. Varmt välkommen till integrerad terapi som hjälper dig att se ditt liv i sammanhang där dina livshändelser blir en del av ditt växande. Som din terapeut hjälper jag dig att förstå dina iscensättningar och få kontakt, möta och göra upp med de känslor du en gång inte kunde bearbeta och genomleva. Du kommer att hitta nya sätt att hantera ditt liv på och du kan börja leva mer i ditt sanna, ärliga och äkta dig.
Även Telefon och Videosamtal

Anna Ödegaard

Göteborg, Västra Götalands län
Verkar som Regressionsterapeut med fördjupning med sitt inre, att förstå sina livsmönster och reaktioner. Där finns Tidigare liv som är intressant som också hjälper till att komma i kontakt med sitt inre förstå sig själv bättre. I Regressionen, att möta sig själv som barn, viktigt och tröstande. Som Ser-terapeut binds samtalet samman med uppbyggnad av känslolivet med olika ingångar. Att möta en känsla som delpersonlighet i symbolform är väldigt upplysande och går ofta på djupet. Med visualisering att bygga upp sitt inre och mycket annat. Jag tar emot både enskilt och i grupper.
Även Telefon och Videosamtal

Anneli Blanckenfjell

Göteborg, Västra Götalands län
Behöver du någon som lyssnar med närvaro och förståelse och som speglar dina känslor och tankar? Känner du att du har fastnat med dig själv eller dina relationer och inte kommer vidare? Jag, som SER-terapeut har verktygen som kan vara till din hjälp för att hitta svaren inom dej. Tillsammans kan vi hitta det som du behöver ta hand om för att finna harmoni och gå framåt I livet.

Även Telefon och Videosamtal

Anna Finnborg

Örebro, Örebro län
Känslor är naturliga och viktiga för att må bra, ändå gör vi ibland allt vi kan för att undvika dem. I våra samtal hjälper jag dig att hitta modet att verkligen möta ditt sanna jag – dina känslor, behov och önskningar. Genom samtal, visualiseringar och övningar lär du dig att lyssna på din kropp och dina känslor. Tillsammans arbetar vi för att du ska förbättra relationen till dig själv, och våga vara den du innerst inne vet att du är. Bortom alla masker och fasader finns din innersta styrka och glöd, det sanna jaget. Jag bjuder in dig att ta steget – kontakta mig för ett första samtal där vi tillsammans kan avgöra om jag är rätt terapeut för dig.

Även Telefon och Videosamtal. 

Niklas Vestling

Norrköping, Östergötland
Som SER-terapeut ser jag relationer som något mycket centralt – relationen till oss själva och till varandra. Hur möter och bemöter vi oss själva och andra (partner, kollegor, barn och föräldrar). Varför bemöter jag mig själv och andra på det sätt jag gör? I många fall har vi viljan att utvecklas, bryta mönster och förändra men hittar inte de rätta verktygen. Detta kan gälla oss själva eller en relation vi lever i. I nästan samtliga fall hittar vi svaren i oss själva genom att titta djupare in i vem vi egentligen är och vad vi vill. Att lyssna inåt i oss själva och att kommunicera med andra kan vi nå fram till utveckling och förändring. Jag arbetar både med par- och individualterapi.
Även Telefon och Videosamtal
Helsingborg, Skåne län

Att möta det som ÄR i nuet genom att se sina iscensättningar, tillåta sig att finnas med sina känslor gör en fri från mönster och beteenden som begränsar och skadar en själv men också andra ibland. Det krävs mod att möta och se sig själv…jag kan hjälpa dig att finna modet i en trygg miljö. Välkommen till en terapi med själ och hjärta. Jag handleder även SER terapeuter och tar gärna emot andra utbildade terapeuter i handledning. Läs mer om Anki här.

Även Telefon och Videosamtal.

Anna Finnborg

Örebro, Örebro län
Känslor är naturliga och viktiga för att må bra, ändå gör vi ibland allt vi kan för att undvika dem. I våra samtal hjälper jag dig att hitta modet att verkligen möta ditt sanna jag – dina känslor, behov och önskningar. Genom samtal, visualiseringar och övningar lär du dig att lyssna på din kropp och dina känslor. Tillsammans arbetar vi för att du ska förbättra relationen till dig själv, och våga vara den du innerst inne vet att du är. Bortom alla masker och fasader finns din innersta styrka och glöd, det sanna jaget. Jag bjuder in dig att ta steget – kontakta mig för ett första samtal där vi tillsammans kan avgöra om jag är rätt terapeut för dig.

Även Telefon och Videosamtal.

Anna Sundkvist Kräutner

Karlstad, Värmlands län

Är du redo för förändring för att må bättre? Du kanske upprepar gamla mönster gång, på gång och inte vet hur du kan förändra dem. Ovan att lyssna på dina behov, ta plats och tycka att du duger som du är. Du kanske varit med om trauman i din barndom som påverkar hur du lever ditt liv idag.

Det krävs mod för att våga stanna upp, se och möta sig själv. I en trygg miljö stöttar jag dig för att du ska finna modet.

Jag ser fram emot att möta dig! ♥

Även Skype o Teams

Anna Ödegaard

Göteborg, Västra Götalands län
Verkar som Regressionsterapeut med fördjupning med sitt inre, att förstå sina livsmönster och reaktioner. Där finns Tidigare liv som är intressant som också hjälper till att komma i kontakt med sitt inre förstå sig själv bättre. I Regressionen, att möta sig själv som barn, viktigt och tröstande. Som Ser-terapeut binds samtalet samman med uppbyggnad av känslolivet med olika ingångar. Att möta en känsla som delpersonlighet i symbolform är väldigt upplysande och går ofta på djupet. Med visualisering att bygga upp sitt inre och mycket annat. Jag tar emot både enskilt och i grupper.
Även Telefon och Videosamtal

Anneli Blanckenfjell

Göteborg, Västra Götalands län
Behöver du någon som lyssnar med närvaro och förståelse och som speglar dina känslor och tankar? Känner du att du har fastnat med dig själv eller dina relationer och inte kommer vidare? Jag, som SER-terapeut har verktygen som kan vara till din hjälp för att hitta svaren inom dej. Tillsammans kan vi hitta det som du behöver ta hand om för att finna harmoni och gå framåt I livet.

Även Telefon och Videosamtal

Annelie Thelin

Helsingborg, Skåne län
Ibland så känns livet övermäktigt. Man har så många frågor och så lite svar. Varför blev det så här? Varför händer detta mig om och om igen? Vad är meningen med allt som händer mig? Hur går jag vidare? Hur ska jag hantera denna situationen? Gör jag rätt val? Och om jag påstår att du har dessa svar inom dig, vad tänker du då? Jag hjälper dig att hitta dina svar. För det är verkligen så att de finns där, inom dig. Men när livet pågår för fullt så är det inte lätt att ensam hitta svaren. Men tillsammans hittar vi dem.
Även Telefon och Videosamtal för nuvarande och gamla klienter o deltagare

Carina Johansson

Malmö, Skåne län
I terapin kan du tryggt och i din egen takt möta ditt inre vare sig du befinner dig i en aktuell kris, behöver bearbeta gamla trauman eller är i behov av utveckling. Att se till helheten med kropp, själ, tankar och känslor gör att det kan bli en förståelse och förändring på djupet. Som din terapeut finns jag med på din resa och utöver samtal finns meditation, regression, bildterapi, drömtolkning mm som vi kan använda oss av. Känner du att det är dags för förändring så är du välkommen att höra av dig.
Även Telefon och Videosamtal

Catharina Eriksdotter

Helsingborg, Skåne län
Känner Du att Ditt liv eventuellt går i svartvitt, tyngt av oro, ångest och prestationskrav? Vill Du istället leva Ditt liv i färg, i balans och fyllt av kreativitet? Med hjälp av regression, visualisering, kan Du genomleva gamla minnen från bl a barndomen som hindrar Dig från att komma i kontakt med Ditt eget ”Sanna Jag”. Symbol- och bildterapi är ytterligare hjälpmedel. Välkomna.
Även Telefon och Videosamtal

Cecilia Biarner

Perstorp, Skåne län
Jag tror på kraften som vi alla bär inom oss även om vi inte alltid kan se och känna den. Att gå i terapi är för mig hjälp till självhjälp. Det är ett sätt att bli sedd, speglad och att få hjälp med att hitta verktyg för att komma vidare. Att förstå sitt beteende, sina känslor och tankar är en viktigt för att kunna förändra sig själv. Varmt välkommen.
Även Telefon och Videosamtal

Elina Wiman

Helsingborg, Skåne län
En av mina uppgifter är att hjälpa dig öka din medvetenhet och att komma i kontakt med din sanning. Kan vi reda ut de trauman och mönster som gjort oss till den vi är och förstå dem så är det lättare att ändra det som vi längre inte behöver. En del mönster kan komma att skugga det vi är och vill. Det hindrar oss på vår väg att vara sanna mot oss själva. Samtalet blir en naturlig grund för att få förståelse för sig själv och ens liv. Utöver SER-terapins verktyg erbjuder jag healing och medial vägledning.
Även Telefon och Videosamtal

Jeanette Nilsson

Åstorp, Skåne län
Har du behov av att få prata? Har du svårt att hitta balansen i ditt liv och i dina relationer? Upplever du att ditt liv är stressfyllt och har svårigheter att bryta dina beteendemönster? Känner du känslor som oro, ångest och ensamhet? Jag som SER-terapeut lyssnar och leder dig att nå dina minnen och känslor. Att få berätta sin historia är läkande! Jag använder mig av verktyg såsom visualisering, symbolisering, bild-, regressions- och andningsterapi. För att du ska kunna komma mer i kontakt med dig själv och finna ditt naturliga sanna jag. Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Marianne Brorson

Höganäs, Skåne län

Stora delar av mitt yrkesverksamma liv har kretsat kring människor och mina arbeten som pedagog, behandlingsassistent och coach har gett mig många insikter. Men det är min egen inre resa som utmanat och utvecklat mig mest. Närvaron i nuet och insikten att det är jag själv som skapar mitt liv tillsammansmed de verktyg jag fått mig till del, ger mig styrkan och glädjen att hjälpa andra till liknande insikter. Att lära känna sig själv, är en livslång resa.

Värdecheck gäller inte hos mig

Niklas Vestling

Norrköping, Östergötland
Som SER-terapeut ser jag relationer som något mycket centralt – relationen till oss själva och till varandra. Hur möter och bemöter vi oss själva och andra (partner, kollegor, barn och föräldrar). Varför bemöter jag mig själv och andra på det sätt jag gör? I många fall har vi viljan att utvecklas, bryta mönster och förändra men hittar inte de rätta verktygen. Detta kan gälla oss själva eller en relation vi lever i. I nästan samtliga fall hittar vi svaren i oss själva genom att titta djupare in i vem vi egentligen är och vad vi vill. Att lyssna inåt i oss själva och att kommunicera med andra kan vi nå fram till utveckling och förändring. Jag arbetar både med par- och individualterapi.
Även Telefon och Videosamtal

Paula Fors Vilminko

Sundsvall, Västernorrlands län
Har du önskan att bli hel, förstådd, sedd och hitta hem i dig själv. Varmt välkommen till integrerad terapi som hjälper dig att se ditt liv i sammanhang där dina livshändelser blir en del av ditt växande. Som din terapeut hjälper jag dig att förstå dina iscensättningar och få kontakt, möta och göra upp med de känslor du en gång inte kunde bearbeta och genomleva. Du kommer att hitta nya sätt att hantera ditt liv på och du kan börja leva mer i ditt sanna, ärliga och äkta dig.
Även Telefon och Videosamtal

Sarah Halldén

Helsingborg, Skåne län
Välkommen att möta SER- Terapi. Du får uttrycka känslor och behov, vistas i vårt samtal där det är högt i taket och gränser suddas ut. För mig är helhetsbilden i det mänskliga mötet viktigt. Att koppla samman Ditt beteende i Din vardag med känslorna i kroppen. Skapa förståelse för vad det är som styr beteenden. Hur Du förändrar och bryter mönster. Att fånga upp Din inre röst och möta de behov som finns där. Se vad som håller Dig tillbaka för att kunna uppnå mål eller drömmar i livet. Att se hela Dig skapar en hållbar förändring. Allt sker i Din takt och utifrån Dina behov. Samtalet leder oss vägen fram.
Även Telefon och Videosamtal

Soha Afskar

Lund, Skåne län
Vill du bli av med blockeringar, skapa energiflöde, minska stressen, öka självkännedomen, bearbeta fobi, skuldkänsla och ångest, Bryta mönstret och inte trassla in sig i samma konflikt om och om igen, Bli medveten om dina inre resurser och öka vitaliteten? Svaret finns inom dig, vi kan hitta det tillsammans. Att vara respektfull, närvarande och fördomsfri som terapeut är det viktigare för mig än alla kompetenser och färdigheter som jag har.
Även Telefon och Videosamtal

Solveig Grill

Enköping, Uppsala län
Att gå i terapi är en del av att läka sig själv. Vi börjar alltid med samtal för att du ska känna dig trygg med mig som terapeut. I samtalen kan vi använda olika verktyg, för att komma åt känslan bakom olika reaktioner. Vi kan meditera, rita, titta på drömmar eller visualisera. Det är viktigt att hitta ett sätt att arbeta på som fungerar för dig! Jag hjälper Dig inte genom att ge svaren, jag hjälper Dig med att finna svaren.
Även Telefon och Videosamtal

Therése Wallmark

Helsingborg, Skåne län
Är du redo att börja arbeta med dig själv? Lära känna ditt inre och förstå varför du känner, tänker, reagerar och agerar som du gör i olika situationer Vill du stärka din självkänsla och börja tycka om dig själv för den du är och inte bara för det du gör? Vill du förstå och förbättra relationen med dig själv och med andra människor? Kanske behöver du bara någon som lyssnar på dig och tilllåter att uttrycka dig fullt ut utan att döma. Hos mig kan du vara precis som du är med allt som innebär att vara du. Jag arbetar från hjärta till hjärta. Välkommen Vi träffas på plats eller via Skype.
Även Telefon och Videosamtal

Yvonne Dahlqvist

Västerås, Västmanlands län
Jag möter Dig där Du är, jag SER hela Dig, psykiskt, fysiskt och själsligt., allt hänger ihop. Med hjälp av SER-terapins “verktygslåda” liksom min egen livserfarenhet, hjälper jag Dig att finna Dina dolda sanningar, att frigöra Dig själv från gamla mönster. Sitter DU fast i livet, som ett evigt väntrum? Har du problem i relationer? Kanske lever Du med smärta i din kropp? Finns det något svårt Du bär på inom Dig som Du behöver lyfta fram i ljuset? Genom samtalsterapin börja processen till att leva mer fullt ut i Ditt sanna Jag. Jag möter Dig i fullständig närvaro och hjälper Dig på vägen, till att Du får möjlighet att finna svaren inom Dig.

Åsa Jönsson Tysén

Åkersberga, Stockholms län
När man har bestämt sig för att man inte vill vara kvar på den plats som man befinner sig på, i den situation som råder, eller må så som man gör, har man faktiskt just där och då, tagit det första steget i rätt riktning. Man har tagit ett viktigt beslut om att en förändring måste ske. Hur den förändringen ska se ut och vilken väg man ska gå för att få det att hända, ja det kan vara svårare att lista ut och något som man kanske behöver få lite vägledning i. Det skulle vi, du och jag tillsammans, kunna hjälpas åt med. Välkommen att höra av dig…
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Nyvell

Broakulla & Kalmar, Kalmars län
Min bearbetade barndomssmärta och inkännande är till stor nytta när du kommer till mig. Jag har också utbildat mig till Socialpedagog och Taktilterapeut, med fortbildningar och erfarenhet av terapeutiska samtal med individer, familjer och hela nätverk. De senaste åren har SERterapin med sina tillåtande och djupgående metoder fört både mig och mina klienter till större klarhet, frid och förändring. Jag kombinerar gärna kroppsterapi med Samtalsterapin för djupgående läkning. Jag finns i Kalmar , men också på min gård på Öland (finns övernattning) Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Persson

Broby, Skåne län
Befinner du dig i en livssituation som är svår att acceptera och tycka om…känns livet allt för komplicerat för dig, såsom förvirring, kaos, rädsla, lidande, ångest, sorg osv…I SER-terapin ges du möjligheter att växa som människa ,att börja SE och finna…den DU är ämnad att vara. Som SER-terapeut lyssnar och guidar jag dig att SE och förstå, varför vissa situationer inträffar i ditt liv, samt hur du kan bemöta det. Allt DU behöver finns inom dig …i väntan på att bli upptäckt, utvecklat och praktiserat… Välkommen Åsa
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Nyvell

Broakulla & Kalmar, Kalmars län
Min bearbetade barndomssmärta och inkännande är till stor nytta när du kommer till mig. Jag har också utbildat mig till Socialpedagog och Taktilterapeut, med fortbildningar och erfarenhet av terapeutiska samtal med individer, familjer och hela nätverk. De senaste åren har SERterapin med sina tillåtande och djupgående metoder fört både mig och mina klienter till större klarhet, frid och förändring. Jag kombinerar gärna kroppsterapi med Samtalsterapin för djupgående läkning. Jag finns i Kalmar , men också på min gård på Öland (finns övernattning) Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Anki Persson

Helsingborg, Skåne län

Att möta det som ÄR i nuet genom att se sina iscensättningar, tillåta sig att finnas med sina känslor gör en fri från mönster och beteenden som begränsar och skadar en själv men också andra ibland. Det krävs mod att möta och se sig själv…jag kan hjälpa dig att finna modet i en trygg miljö. Välkommen till en terapi med själ och hjärta. Jag handleder även SER terapeuter och tar gärna emot andra utbildade terapeuter i handledning. Läs mer om Anki här.

Även Telefon och Videosamtal för nuvarande och gamla klienter o deltagare

Annelie Thelin

Helsingborg, Skåne län
Ibland så känns livet övermäktigt. Man har så många frågor och så lite svar. Varför blev det så här? Varför händer detta mig om och om igen? Vad är meningen med allt som händer mig? Hur går jag vidare? Hur ska jag hantera denna situationen? Gör jag rätt val? Och om jag påstår att du har dessa svar inom dig, vad tänker du då? Jag hjälper dig att hitta dina svar. För det är verkligen så att de finns där, inom dig. Men när livet pågår för fullt så är det inte lätt att ensam hitta svaren. Men tillsammans hittar vi dem.
Även Telefon och Videosamtal för nuvarande och gamla klienter o deltagare

Carina Johansson

Malmö, Skåne län
I terapin kan du tryggt och i din egen takt möta ditt inre vare sig du befinner dig i en aktuell kris, behöver bearbeta gamla trauman eller är i behov av utveckling. Att se till helheten med kropp, själ, tankar och känslor gör att det kan bli en förståelse och förändring på djupet. Som din terapeut finns jag med på din resa och utöver samtal finns meditation, regression, bildterapi, drömtolkning mm som vi kan använda oss av. Känner du att det är dags för förändring så är du välkommen att höra av dig.
Även Telefon och Videosamtal

Catharina Eriksdotter

Helsingborg, Skåne län
Känner Du att Ditt liv eventuellt går i svartvitt, tyngt av oro, ångest och prestationskrav? Vill Du istället leva Ditt liv i färg, i balans och fyllt av kreativitet? Med hjälp av regression, visualisering, kan Du genomleva gamla minnen från bl a barndomen som hindrar Dig från att komma i kontakt med Ditt eget ”Sanna Jag”. Symbol- och bildterapi är ytterligare hjälpmedel. Välkomna.
Även Telefon och Videosamtal

Cecilia Biarner

Perstorp , Skåne län

Jag tror på kraften som vi alla bär inom oss även om vi inte alltid kan se och känna den. Att gå i terapi är för mig hjälp till självhjälp. Det är ett sätt att bli sedd, speglad och att få hjälp med att hitta verktyg för att komma vidare. Att förstå sitt beteende, sina känslor och tankar är en viktigt för att kunna förändra sig själv. Varmt välkommen.

Även Telefon och Videosamtal

Jeanette Nilsson

Åstorp, Skåne län
Har du behov av att få prata? Har du svårt att hitta balansen i ditt liv och i dina relationer? Upplever du att ditt liv är stressfyllt och har svårigheter att bryta dina beteendemönster? Känner du känslor som oro, ångest och ensamhet? Jag som SER-terapeut lyssnar och leder dig att nå dina minnen och känslor. Att få berätta sin historia är läkande! Jag använder mig av verktyg såsom visualisering, symbolisering, bild-, regressions- och andningsterapi. För att du ska kunna komma mer i kontakt med dig själv och finna ditt naturliga sanna jag. Varmt välkommen!
Även Telefon och Videosamtal

Elina Wiman

Helsingborg, Skåne län
En av mina uppgifter är att hjälpa dig öka din medvetenhet och att komma i kontakt med din sanning. Kan vi reda ut de trauman och mönster som gjort oss till den vi är och förstå dem så är det lättare att ändra det som vi längre inte behöver. En del mönster kan komma att skugga det vi är och vill. Det hindrar oss på vår väg att vara sanna mot oss själva. Samtalet blir en naturlig grund för att få förståelse för sig själv och ens liv. Utöver SER-terapins verktyg erbjuder jag healing och medial vägledning.
Även Telefon och Videosamtal

Marianne Brorson

Höganäs, Skåne län

Stora delar av mitt yrkesverksamma liv har kretsat kring människor och mina arbeten som pedagog, behandlingsassistent och coach har gett mig många insikter. Men det är min egen inre resa som utmanat och utvecklat mig mest. Närvaron i nuet och insikten att det är jag själv som skapar mitt liv tillsammansmed de verktyg jag fått mig till del, ger mig styrkan och glädjen att hjälpa andra till liknande insikter. Att lära känna sig själv, är en livslång resa.

Sarah Halldén

Helsingborg, Skåne län
Välkommen att möta SER- Terapi. Du får uttrycka känslor och behov, vistas i vårt samtal där det är högt i taket och gränser suddas ut. För mig är helhetsbilden i det mänskliga mötet viktigt. Att koppla samman Ditt beteende i Din vardag med känslorna i kroppen. Skapa förståelse för vad det är som styr beteenden. Hur Du förändrar och bryter mönster. Att fånga upp Din inre röst och möta de behov som finns där. Se vad som håller Dig tillbaka för att kunna uppnå mål eller drömmar i livet. Att se hela Dig skapar en hållbar förändring. Allt sker i Din takt och utifrån Dina behov. Samtalet leder oss vägen fram.
Även Telefon och Videosamtal

Soha Afskar

Lund, Skåne län
Vill du bli av med blockeringar, skapa energiflöde, minska stressen, öka självkännedomen, bearbeta fobi, skuldkänsla och ångest, Bryta mönstret och inte trassla in sig i samma konflikt om och om igen, Bli medveten om dina inre resurser och öka vitaliteten? Svaret finns inom dig, vi kan hitta det tillsammans. Att vara respektfull, närvarande och fördomsfri som terapeut är det viktigare för mig än alla kompetenser och färdigheter som jag har.
Även Telefon och Videosamtal

Therése Wallmark

Helsingborg, Skåne län

Är du redo att börja arbeta med dig själv? Lära känna ditt inre och förstå varför du känner, tänker, reagerar och agerar som du gör i olika situationer Vill du stärka din självkänsla och börja tycka om dig själv för den du är och inte bara för det du gör? Vill du förstå och förbättra relationen med dig själv och med andra människor? Kanske behöver du bara någon som lyssnar på dig och tilllåter att uttrycka dig fullt ut utan att döma. Hos mig kan du vara precis som du är med allt som innebär att vara du. Jag arbetar från hjärta till hjärta. Välkommen 

Även Telefon och Videosamtal

Åsa Persson

Broby, Skåne län
Befinner du dig i en livssituation som är svår att acceptera och tycka om…känns livet allt för komplicerat för dig, såsom förvirring, kaos, rädsla, lidande, ångest, sorg osv…I SER-terapin ges du möjligheter att växa som människa ,att börja SE och finna…den DU är ämnad att vara. Som SER-terapeut lyssnar och guidar jag dig att SE och förstå, varför vissa situationer inträffar i ditt liv, samt hur du kan bemöta det. Allt DU behöver finns inom dig …i väntan på att bli upptäckt, utvecklat och praktiserat… Välkommen Åsa
Även Telefon och Videosamtal

Åsa Jönsson Tysén SER

Åkersberga, Stockholms län
När man har bestämt sig för att man inte vill vara kvar på den plats som man befinner sig på, i den situation som råder, eller må så som man gör, har man faktiskt just där och då, tagit det första steget i rätt riktning. Man har tagit ett viktigt beslut om att en förändring måste ske. Hur den förändringen ska se ut och vilken väg man ska gå för att få det att hända, ja det kan vara svårare att lista ut och något som man kanske behöver få lite vägledning i. Det skulle vi, du och jag tillsammans, kunna hjälpas åt med. Välkommen att höra av dig…
Även Telefon och Videosamtal

Solveig Grill

Enköping, Uppsala län
Att gå i terapi är en del av att läka sig själv. Vi börjar alltid med samtal för att du ska känna dig trygg med mig som terapeut. I samtalen kan vi använda olika verktyg, för att komma åt känslan bakom olika reaktioner. Vi kan meditera, rita, titta på drömmar eller visualisera. Det är viktigt att hitta ett sätt att arbeta på som fungerar för dig! Jag hjälper Dig inte genom att ge svaren, jag hjälper Dig med att finna svaren.
Även Telefon och Videosamtal

Anna Sundkvist Kräutner

Karlstad, Värmlands län

Är du redo för förändring för att må bättre? Du kanske upprepar gamla mönster gång, på gång och inte vet hur du kan förändra dem. Ovan att lyssna på dina behov, ta plats och tycka att du duger som du är. Du kanske varit med om trauman i din barndom som påverkar hur du lever ditt liv idag.

Det krävs mod för att våga stanna upp, se och möta sig själv. I en trygg miljö stöttar jag dig för att du ska finna modet.

Jag ser fram emot att möta dig! ♥

Även Skype o Teams

Yvonne Dahlqvist

Västerås, Västmanlands län
Jag möter Dig där Du är, jag SER hela Dig, psykiskt, fysiskt och själsligt., allt hänger ihop. Med hjälp av SER-terapins “verktygslåda” liksom min egen livserfarenhet, hjälper jag Dig att finna Dina dolda sanningar, att frigöra Dig själv från gamla mönster. Sitter DU fast i livet, som ett evigt väntrum? Har du problem i relationer? Kanske lever Du med smärta i din kropp? Finns det något svårt Du bär på inom Dig som Du behöver lyfta fram i ljuset? Genom samtalsterapin börja processen till att leva mer fullt ut i Ditt sanna Jag. Jag möter Dig i fullständig närvaro och hjälper Dig på vägen, till att Du får möjlighet att finna svaren inom Dig.

Paula Fors Vilminko

Sundsvall, Västernorrlands län
Har du önskan att bli hel, förstådd, sedd och hitta hem i dig själv. Varmt välkommen till integrerad terapi som hjälper dig att se ditt liv i sammanhang där dina livshändelser blir en del av ditt växande. Som din terapeut hjälper jag dig att förstå dina iscensättningar och få kontakt, möta och göra upp med de känslor du en gång inte kunde bearbeta och genomleva. Du kommer att hitta nya sätt att hantera ditt liv på och du kan börja leva mer i ditt sanna, ärliga och äkta dig.
Även Telefon och Videosamtal

Anna Ödegaard

Göteborg, Västra Götalands län
Verkar som Regressionsterapeut med fördjupning med sitt inre, att förstå sina livsmönster och reaktioner. Där finns Tidigare liv som är intressant som också hjälper till att komma i kontakt med sitt inre förstå sig själv bättre. I Regressionen, att möta sig själv som barn, viktigt och tröstande. Som Ser-terapeut binds samtalet samman med uppbyggnad av känslolivet med olika ingångar. Att möta en känsla som delpersonlighet i symbolform är väldigt upplysande och går ofta på djupet. Med visualisering att bygga upp sitt inre och mycket annat. Jag tar emot både enskilt och i grupper.
Även Telefon och Videosamtal

Anneli Blanckenfjell

Göteborg, Västra Götalands län
Behöver du någon som lyssnar med närvaro och förståelse och som speglar dina känslor och tankar? Känner du att du har fastnat med dig själv eller dina relationer och inte kommer vidare? Jag, som SER-terapeut har verktygen som kan vara till din hjälp för att hitta svaren inom dej. Tillsammans kan vi hitta det som du behöver ta hand om för att finna harmoni och gå framåt I livet.

Även Telefon och Videosamtal

Anna Finnborg

Örebro, Örebro län
Känslor är naturliga och viktiga för att må bra, ändå gör vi ibland allt vi kan för att undvika dem. I våra samtal hjälper jag dig att hitta modet att verkligen möta ditt sanna jag – dina känslor, behov och önskningar. Genom samtal, visualiseringar och övningar lär du dig att lyssna på din kropp och dina känslor. Tillsammans arbetar vi för att du ska förbättra relationen till dig själv, och våga vara den du innerst inne vet att du är. Bortom alla masker och fasader finns din innersta styrka och glöd, det sanna jaget. Jag bjuder in dig att ta steget – kontakta mig för ett första samtal där vi tillsammans kan avgöra om jag är rätt terapeut för dig.

Även Telefon och Videosamtal. 

Niklas Vestling

Norrköping, Östergötland
Som SER-terapeut ser jag relationer som något mycket centralt – relationen till oss själva och till varandra. Hur möter och bemöter vi oss själva och andra (partner, kollegor, barn och föräldrar). Varför bemöter jag mig själv och andra på det sätt jag gör? I många fall har vi viljan att utvecklas, bryta mönster och förändra men hittar inte de rätta verktygen. Detta kan gälla oss själva eller en relation vi lever i. I nästan samtliga fall hittar vi svaren i oss själva genom att titta djupare in i vem vi egentligen är och vad vi vill. Att lyssna inåt i oss själva och att kommunicera med andra kan vi nå fram till utveckling och förändring. Jag arbetar både med par- och individualterapi.
Även Telefon och Videosamtal