Akademin för SER terapi

Om oss

I över 20 år har vi utbildat terapeuter. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet och vilka vi är.

Om oss

Till SER-akademin kommer elever från hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och en och en annan gång har vi haft elever som kommer från andra länder i Europa. Vi har velat skapa en plats för alla som är intresserade av sin egen och andras personliga utveckling. Det är vår intention att denna plats skall vara så trygg som möjligt samt att lärare och terapeuter i huset skall vara trygga och ha ett tryggt förhållningssätt.

Många livsöden har berättats innanför väggarna på vår fina Akademi. Det har delats erfarenheter och livsvägar i varenda vrå i våra terapi och grupprum. 

Att få vara på en trygg plats med trygga utbildare och terapeuter gör att man vågar öppna upp och dela med sig av sitt bagage. Ofta är det riktigt tunga bagage som packas upp på SER-akademin därför är denna plats är redo och rustad för att ta emot och hantera detta.

Vi har tillgång till kaffe, te, vatten hela dagen, och det serveras även frukost till eleverna på förmiddagarna. Här äter även eleverna sin medhavda lunch om de inte väljer att besöka de närliggande restaurangerna.

Akademin för SER-terapi är beläget i vackra Ramlösa och ett stenkast från Akademin kliver man rakt in i Ramlösa brunnspark. En vacker skog som leder bort till Ramlösa källan, en vacker promenad man kan gå på sin lunch om man vill ha lite luft till huvudet mellan de övningar och insikter man berikas med i utbildningen. 

Akademin för SER-terapi grundades av Anki Persson 2002 och sedan dess har hon skapat och utformat Regressionsutbildningen och SER-utbildningen. Med sig på vägen har hon utbildare Bertil Gyllensten, Marion Falk och Annelie Thelin. Cecilia Nilsson kommer en gång per år för att utbilda i Par och relationsterapi. Varje vår och hösttermin startar även kortare kurser inom SER-terapins profession för den som inte önskar att gå en längre utbildning.

brunnsparken
”Fint bemötande av alla i lokalen som arbetar där. Finns en värme, men också en distans där elever får lov att vara i sin bubbla och sina känslor. En känsla av respekt.”
Olga
”Det är en fristad och en trygg oas att få komma hit.”
Astrid

Gör ett studiebesök hos oss

Är du intresserad av att göra ett besök hos oss så är du varmt välkommen att göra det, men vi tar endast emot besökare som bokat en tid med oss. Du kan även hålla utkik i vår kalender efter kommande informationsträffar. Klicka här för att hitta hit.

Anki

Bertil

Marion

Cecilia

Annelie

Vår historik

Grundtankar & filosofi