NYHETSUPPDATERINGAR

Blogg

Ta del av våra senaste händelser. Vi uppdaterar löpande med information. Här kan du ta del av vad som händer på Akademin, uppsatser, länkar, klipp, reflektioner och tankar.

Vi söker träningsklienter

Vill du gå i terapi till ett reducerat pris och samtidigt prova den unika terapiformen SER-terapi? Så kontakta oss. Just nu söker flera av våra elever träningsklienter och tar emot i följande städer/orter.

Vad innebär det att vara träningsklient?

Att vara träningsklient hos våra elever är egentligen som att gå i ”vanlig terapi”. Samma regler kring etik & sekretess gäller i elevernas terapirum och eleverna är välutbildade i att följa dessa. Det som skiljer att vara träningsklient är terapeutens/elevens erfarenhet. Men verktygen och terapiformen är densamma och våra elever är trygga i att använda dem för att följa det du är i. Därför kommer du få en bra terapi till ett reducerat pris.

Om terapiformen!

Vill du veta mer om terapiformen så är du varmt välkommen att kika in på vår hemsida under terapi. Där finns terapiformen beskriven i sin helhet samt SER-terapins verktyg beskrivna var för sig, så varmt välkommen in för att läsa mer.

Bra att veta!

Att vara träningsklient innebär inte att endast komma till våra elever för att göra en regression och få en enstaka upplevelse. Det eleverna behöver är att få vara med i din process. Eleverna kommer därför att ta emot dig i en samtalsprocess om minst tio sessioner. Men du binder dig inte eftersom kemin mellan terapeut och klient är viktig och måste kännas rätt. Du betalar reducerat pris som träningsklient.

Ta del av vårt nyhetsbrev!
Vill du ta del av vårt nyhetsbrev, de senaste uppdateringarna kring våra utbildningar kurser, erbjudande mm. Då kan du prenumerera på vårt Nyhetsbrev, fyll i dina uppgifter här intill.