Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Två dagars kurs i – Anknytningsteori och Iscensättningsperspektivet

oktober 31 @ 09:00 - november 1 @ 16:00

Anknytningsteori

Två dagars kurs med föreläsning, diskussion och egen upplevelse.
För dig som vill förstå dig själv, din egen bakgrund, förstå relationer och relationsproblem, till dig som arbetar med människor, till dig som jobbar med barn eller är förälder.

Nu kör vi på Zoom och på plats samtidigt så du kan välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller ta den på på Zoom/distans
Du måste bestämma dig innan vilken du väljer.  Instruktioner kommer innan kursen gällande Zoom. Vi rekommenderar att du kommer om du kan,

Dag 1: Hur barndomens upplevelser formar dig som person.
Föreläsning; Anknytningen som barn.
Upplevelse: Du skriver och ritar en tidslinje från födseln fram till tonåren. Vi binder ihop det med anknytningsteorin och iscensättningar.

Dag 2: Hur du som vuxen har olika reaktions och relationsmönster, hur du skapar ditt liv och dina relationer.
Föreläsning; Anknytningsmönster som vuxen. Iscensättningar du fått med dig (tankar, känslor, beteenden som iscensätts i relation med andra)
Upplevelse: Du skriver och ritar en tidslinje från tonåren fram till nu, Vi binder ihop det med anknytningsteorin och iscensättningar. Vad gör jag för att få till en förändring?

Vi utgår från Anknytningsteori, psykodynamisk psykologi och Iscensättningsperspektivet. Ni får förståelse i att hur vi blir bemötta som barn skapar olika anknytningsmönster och psykologiska strategier som vi har med oss upp i vuxen ålder. Tid för inre upplevelse och diskussion.

Röster ur anknytningskursen
“Anki är så proffsig och duktig på det hon gör.”

“En guldgruva för alla som vill gräva i sitt inre. Föreläsningarna var intressanta och givande men bäst av allt var tiden vi fick att gå in i och analysera och prata om våra egna anknytningsmönster och livsresa. Jag lämnar kursen med nya insikter och bättre verktyg för att ta mig an livet.”

Om man vill: Intyg att man gått kursen fås mot att man även läser två böcker som man redovisar i efterhand.

Datum:
Torsdag – Fredag 31 oktober- 1 november 2024 KL 9.00 – 16.00.

Begränsat antal platser, gruppen fylls upp efterhand. Kursen körs på distans/zoom och på plats samtidigt.

Anmälan görs per mail info@serterapi.se eller telefon 042-213600. Skriv vilken kurs du anmäler dig till och namn, Tel och adress.

Pris 2500 kr inkl. moms för privat personer, 2500 kr ex moms för större företag
Anmälningsavgift 500 kr betalas vid anmälan, resten vid kurstillfället. Vi tar swich och kontanter (inte kort). Vill du ha faktura säg till i god tid. Faktura måste betalas innan.

Avbokning: Två veckor innan kursstart så övergår din anmälan till en bindande anmälan. Du är då skyldig att betala kursavgiften även om du inte kan deltaga på kursen.

Plats: Akademin för SER-terapi, Dunkärrsgatan 2, 256 57 Ramlösa
Hör av er om ni söker boende kursdagarna, så har vi bra och billiga tips.

Fika ingår med smörgås, lunch går att köpa i närheten eller ha med sig för att värma (finns Micro, kyl och frys)

Hjärtligt välkomna

Vänliga hälsningar Anki

Detaljer

Start:
oktober 31 @ 09:00
Slutar:
november 1 @ 16:00
Evenemang Kategorier:
,