Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lär dig Tarotkortens betydelse

juni 29 @ 09:00 - juni 30 @ 16:00

Lär dig Tarotkortens betydelse

Tarotkurs utifrån ett psykologiskt perspektiv

Inga grundkunskaper krävs. Symboler och berättelser från livets med och motgångar gör korten levande.  En spännande och självutvecklande kurs med mycket igenkännanden från sitt liv

Du lär dig förstå tarotkort utifrån ett psykologiskt, transpersonellt och självutvecklande perspektiv, Den grekiska mytologins gestalter symboliserar olika skeenden i livet. Berättelser gör att du lättare minns vad de olika korten står för.
Du lär dig stora, lilla Arkanan och olika läggningar, dvs hur du kan använda dem.

Röster från kursdeltagarna:
“Anki lär ut på ett enkelt, strukturerat och pedagogiskt sätt.”
“Berättelserna från den grekiska mytologin binds samman med korten, det gör att allt sätts i ett sammanhang och man kommer lättare ihåg dem.”
“Jag har gått andra tarotkurser, men efter denna var det som de sista pusselbitarna föll på plats, eftersom korten lärdes ut på ett så konkret sätt med massa bra verklighetsbaserade exempel.”
” Tack Anki för att du gjorde så det kändes roligt och lättsamt att lära sig. Glädjen jag kände när jag upptäckte att det föll på plats dag två när vi övade var underbar. Var helt uppfylld när jag åkte hem efter dessa dagar””

Nu kör vi på Zoom och på plats samtidigt så du kan välja på antingen att komma till oss i Ramlösa och gå kursen eller ta den på på Zoom/distans (Du måste bestämma dig innan vilken du väljer. Instruktioner kommer innan kursen gällande Zoom.) Vi rekommenderar att du kommer om du kan,

Vi träffas en helg , den 29 – 30 juni 2024 Kl 9.00-16.00.

Har du redan en tarotlek så ta med den, köp annars ingen ny innan kursen. Vi har många olika lekar ni kommer kunna låna här.
Diplom för genomförd kurs och kurskompendium ingår.

Pris: 2200 kr inkl moms.
Kursledare: SER terapeut Anki Persson
Inga grundkunskaper krävs.
Anmälan görs på mailen eller ring 042-213600,
Avbokning ska ske minst en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift

på Dunkärrsgatan 2 i Ramlösa och på Zoom

Detaljer

Start:
juni 29 @ 09:00
Slutar:
juni 30 @ 16:00

Plats

Dunkärrsgatan 2 i Ramlösa och på Zoom

Arrangör

Akademin för SER-terapi