Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Bli din egen drömtolkare

april 21 @ 09:00 - 16:00

Bli din egen drömtolkare

Våra drömmar, vad är det de vill säga oss? För visst har vi väl alla känt att de drömmar vi drömmer har någon mening, något de vill säga? Ibland är drömmarna konstiga och ologiska och vi får inte ihop dem, men ändå blir vi berörda av dem och har svårt att släppa taget om dem.

I denna kurs får du lära dig hur du själv kan tolka dina drömmar, du får lära dig vad symboler i drömmen står för hos just dig. Drömmen är alltid ”din egen” och ingen kan tolka den förutom du eftersom du ”äger” dina symboler. I den här kursen kommer du få kunskaper i hur du blir din egen drömtolkare.

Kurs på plats i Ramlösa:
Vi träffas den 21 april 2023 kl 9,00-16,00.

Inga förkunskaper krävs för att gå kursen.
KOSTNAD: Kursen kostar totalt 1000 kr och det går att dela upp beloppet på 2ggr om man önskar. Vid anmälan betalar man en anmälningsavgift på 200 kr och sedan betalar man 800 kr senast en vecka innan kursen.

ANMÄLAN: Du anmäler dig på mail eller ring 042-213600, skriv namn, adress och telefonnummer och att det är ”drömkursen” du vill gå.

KURSLEDARE: Annelie Thelin håller i kursen. Annelie är diplomerad SER-terapeut, diplomerad par och relationsterapeut och utbildare i regressionsutbildningen på SER-akademin.

Detaljer

Datum:
april 21
Tid:
09:00 - 16:00

Plats

Dunkärrsgatan 2 i Ramlösa

Arrangör

Akademin för SERterapi